Duna-parti Sétaklub

Üdvözöllek Téged, aki mozogni vágysz!

Ha nem tudod, hogyan kezdd el, de már felálltál a fotelből, vagy a gép elől, jó helyen vagy. Akkor is jó helyen jársz, ha szereted a természetet, a friss levegőt, és ha azt sem bánod, hogy egy jó közösséghez tartozz, valóban itt a helyed közöttünk. 🙂

Klubunk azzal a céllal jött létre, hogy testi-lelki jóllétünkért tegyünk. Elsősorban a dömsödi Duna-parton teszünk rövid- illetve középtávú sétákat egészségünk megőrzése céljából. Kizárólag a prevenció, azaz a megelőzés a cél, ezek a séták nem terápiák. Mindenki saját felelősségére vesz részt rajtuk, én sem gyógytornász minőségemben vagyok jelen az alkalmakon. A séták szervezéséért nem számítunk fel összeget, térítésmentesek, így már ez sem lehet akadálya annak, hogy tegyél magadért.

 

A sétákon továbbá szeretném népszerűsíteni a Nordic Walking-ot. A rendelőben tartok pár ilyen saját eszközt, amiket ezeken a sétákon szívesen odaadok, próbára, technika- gyakorlásra. Első alkalommal díjmentesen kipróbálhatod az eszközöket, következő alkalmakkor 500 forintos sétajegy ellenében tudod őket igénybe venni. Mindemellett természetesen nem feltétele a klubhoz tartozásnak a Nordic Walking bot, a sétához nem kell más, csak TE.

A rendelőtől indulunk és érkezünk, itt van lehetőség mosdót használni, felfrissülni. Bemelegíteni és nyújtani a kertben vagy a parkolóban szoktunk, vagy éppen a gáton.

Hozhatod gyermekedet is egy kis digitális detoxikálás céljából, de pároddal, barátaiddal is szívesen látunk. Jöhetsz nordic walking bottal, babakocsival, kutyával, görkorival, vagy csak magadban. Nem kell sportruha, extra sportcipő sem, csak amit amúgy is felvennél, ha sétálni mész.

 

A rendszeres mozgás nem csupán testben, lélekben is megerősít, pláne, ha közösségben teszed.

A séták időpontjait a közösségi oldalon közösen szerkesztjük, lépj velünk kapcsolatba itt: Duna-parti Sétaklub

Várunk szeretettel!

Zsuzsi

logo_negyzet

A séta jótékony hatásai

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

logo_negyzet

A Nordic Walking-ról bővebben

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.